sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Joku on tainnut olla kiltti tyttö

Niin se joulu tuli ja meni. Me vietimme aaton Lolan ja tädin perheen luona Vantaalla. Pakkasimme paketit muovipusseihin ja haimme vielä mummin matkalla. Tädin luona purin paketit kuusen alle ja siinä naureskelin kun todella monessa paketissa näytti olevan Lunan nimi. :D



Siinä sitten porukat kävi saunassa, jonka jälkeen syötiin jouluruoka. Sekä Lola että Luna pyöri keittiön pöydän alla herkkujen toivossa, mutta tällä kertaa ei tainnut keneltäkään pahemmin tippua mitään syötäväksi kelpaavaa. Molemmat tytöt saivat kyllä muiden syötä pienet annokset jouluruokaa (pääasiassa lohta, herneitä ja porkkanalaatikkoa, mutta laitoin Lunalle kyllä hieman kinkunmurusiakin päälle).

Kun saatiin syötyä, alkoi pakettien jako jas erkku toimi jakajana. Siinä tuli varmistuttua että en tosissaan nähnyt väärin, kun katsoin monessa paketissa olevan Lunan nimen. Neiti nimittäin taisi saada kaikista eniten niitä paketteja lopulta. Alkuun tyttö oli kiinnostunut paketeista ja avasi itse pari ensimmäistä, mutta sitten jossain vaiheessa iski mustasukkaisuus kun Lola käveli Lunan pakettien ohi. Luna sitten ärähti kunnolla, mutta se nyt jäi pelkkää ärähdykseen eikä neiti edes osunut Lolaan. Lola kumminkin otti tästä nokkiinsa (enemmän varmaan suuttui siitä että korotin ääntäni Lunalle) ja mökötti koko loppuillan, myöskään Luna ei enää tämän jälkeen innostunut pakettien avaamisesta. Luna kumminkin omaa kultakalan aivot ja sen mökötys loppui heti kun joku käveli keittiöön.

"Kyllä mä nyt murjotan" - Lola


Lolahan puolestaan ei ole koskaan ymmärtänyt pakettien päälle, se kyllä haistelee niitä jos paperien alta tuoksuu jotain hyvää, mutta siinä se. Yritin kyllä innostaa vanhempaa neitiä pakettien kanssa, mutta minähän ne jouduin sille avaamaan. Luna tosin tuli joka kerta katsomaan mitä Lolan paketeista löytyy.

Molempien tyttöjen paketeista löytyi kasa herkkuja, Luna sai myös luita ja pari lelua.

Kotiin olikin unohtunut vielä yksi paketti!

Lunan kaikki joululahjat
 Innostuin myös tekemään blogille/Lunalle facebook –sivut, jos kiinnostaa tiheämmät päivitykset (esimerkiksi valokuvia julkaisen useammin ja ehkä enemmän fb-sivuilla kun mitä blogiin saan laitettua), niin tulkaa tykkäämään!

FB-sivuille pääset joko tästä: https://www.facebook.com/cockeriLuna/ tai tykkäämällä tuolla sivupalkissa olevasta tykkää-napista.

2 kommenttia:

  1. Olipa siellä paketteja. :) Meidän koirilla on aina tylsät joulut, kun en koskaan ostele niille erikseen mitään jouluksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois olla että meiltäkin jäisi paketit vähemmälle, jos kumpaakaan ei vähempää kiinostaisi. Mutta Luna nyt ainakin on aina alkuun innostunut pakettien repiä. :D Ja kun niitä herkkuja tulee ostettua muutenkin niin ne on kiva laittaa pakettiin jotta niistä on vielä enemmän iloia koiralle (...tosin eihän se niitä heti syödä saa kun paketin saa auki)

      Poista

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)