keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Rahankulua ei voi estää...

Nyt täytyy myöntää että meillä on ollut aika tylsä viikko. Mitään kovin erikoista ei ole tullu tehtyä.

Jokainen makaa tyylillään. Alla siis viilennysalusta.
Tokotunneilla ollaan yritetty nyt keskittyä seuraamisen treenaamiseen, kun Luna ei jostain syystä jaksa kauaa pitää kontaktia. Välillä se kyllä pysyy hyvin, mutta sitten seuraavalla kerralla nenä vie mennessään.
Kouluttaja ohjeisti treenaamaan hieman lyhyempiä pätkiä niin ettei Luna kerkeä kontaktia pudottamaan, mitä sitten olemme tehneetkin. Ongelma tosin on että jos tyttö pudottaa kontaktin, se tekee sen heti ensimmäisen askeleen jälkeen. Jos katse pysyy parin askeleen ajan se yleensä pitää sitä sitten paljon kauemmin.
Välillä myös kouluttajan ohjeen mukaan yllätin Lunan palkitsemalla sen leikillä jo heti sivulle tulosta.

Muut liikkeet onkin sitten jäänyt hieman vähemmälle, eli pitää vaikka viikonloppuna ottaa itteä niskasta kiinni ja mennä vetämään omat tokotreenit pihalle nyt kun siellä alkaa jopa olla sen verran lämmin ettei kädet jääny heti.

Tuli myös ilmotettua sekä Luna että Lola Uudenmaan koirakoulun kevätriehaan. Molemmilla osallistutaan Match Show'un ja Lunan ilmotin myös möllitokon nakkiluokkaan. Pohdin kyllä hetken että onko se nakkiluokka vai mölliluokka meille parempi, mutta totesin että ehkä se palkkauksen mahdollisuus on meillä vielä hyvä.

Iskällä käytiin viikonloppuna syömässä ja siskopuolen perhe ja velipuoli oli siellä myös. Lunalla on hieman ollut ongelmia sietää siskopuolen lapsia (kolme poikaa, 7v, 3v ja 1v), varsinkin vanhinta joka kertoo koko olemuksellaan että se pelkää Lunaa. Keskimmäinen ei pahemmin Lunasta välitä ja Lunakin vain katsoo pöllästyneenä kun tämä juoksee ohi. Nuorimmaisen kanssa ei taas ole tähän mennessä ollut mitään ongelmaa, Luna pikemminkin on tykännyt kun on joku hänen kokosensa lattialla joka ei liiku hirveellä vauhdilla. Tunne ei valitettavasti ole molemminpuolinen kun tämä nuorin alkaa parkumaan kun Luna käy hieman niskaa lipasemassa. :D


Tuli myös hieman tuhlailtua rahaa. Iskän toimesta tuli ostettua nyt oma auto, mikä on ollut ajatuksissa kun varmistui että mulla työt jatkuu. Auton hinnaksi olin ajatellut semmoista 7-8 tuhatta euroa, mutta lopputuloksena olikin nyt sitten 18 000e Ford Focus. Iskä ajatteli että ostetaan nyt kerralla sitten kunnon auto että sillä pärjää pitkälle. No, tässä nyt sit alan iskälle maksamaan autoa takaisin 300€ per kk.


Olin ostanut tuossa vajaa vuosi sitten cockeri autotarran sitä varten että kun joskus auton hankin niin saan laitettua sen ikkunaan, no nyt mulla on auto mutta missäköhän se tarra on?

Tarra Findogsista 2,90€

Ostin myös mustista ja mirristä Lunalle aktivointilelun,  virheän pehmolinnun, missä on pallo sisällä sekä ohennussakset mitkä puuttu mun trimmausvälineistä, niin ja myös kaksi turvavyötä lisää, kun heidän kyselyynsä vastaamalla sai -20% tarjouskoodin. Leluja tytöllä on jo kyllä miljoona, mutta aktiviteettilelut aina katoavat jonnekin. Tämä nykynen (kuvassa tuo pullo) on kyllä varmaan tällä hetkellä vaativin noista leluista, 10 minuutin touhuamisen jälkeen pari namua oli vasta tullut pihalle.




Peten koiratarvikkeesta tuli taas ostettua autoon takapenkinsuojat. Olin alunperin ajatellut ja ostanut Jyskistä huovan penkille, mutta se ei sitten pysykkään niin kuin olin ajatellut. Luna saa sen jotenkin pois paikoiltaan kun se vähän petaa.
Nämä olivat jo hieman kalliimmat (noin 45€ kappale ja ostin kaksi), mutta jos ne nyt olisivat sitten hyvät. Ainut huono on ettei ne tietysti peitä koko penkkiä, mutta jätin nyt alle vielä aikaisemmin ostamani huovan joka sitten suojaa tuon väliosuuden. Tänään nuo postista tulivat ettei Luna ole vielä päässyt niitä koeajamaan, mutta ainakin materiaali tuntui hieman laadukkaammalta. Pohjassa on siis liukumaton muovi sekä päällinen on hieman mattokankaan tuntuista, pitäisi siis imeä itseensä lian ja veden. Ja on myös konepestävä.

Tuli sitä myöskin ostettua sitten Planet Pet Societyn 50kpl kanatikkulaatikko, kun oli vain 15€. Nyt pitäs ottaa itteä myös siinä mielessä niskasta kiinni et vähentäis vähän tätä rahan menoa...

Oli sopivasti vielä esittelykuvassakin cockerspanieli!



Ei en mä sun ruokaa vahdi... 


2 kommenttia:

  1. Meillä on tuollainen samanlainen aktivointilelu ja Priyan taktiikka sen purkamiseen on narusta kiinni ja hakataan pulloa seinään :D Joku sanoi että aussiet on viisaita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks meillä tuo ei tota ole keksinyt :D Ensin tuo yritti pyörittämällä saada sieltä herkut pihalle, no sehän ei toiminu ja nyt se on yrittäny pohjaa saada auki tai napata siitä kiinni. Huvitti kyllä että tuo on kokoa Small ja Luna ei saa siitä kyllä hampailla otetta muuta ku narusta. Ehkä hyvä niin jos se sais pohjan suuhun niin tuolta kyllä valuis noi herkut heti ulos...

      Poista

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)