perjantai 1. tammikuuta 2021

Tavoitekatsaus

Tämähän on ollut siitä poikkeuksellinen vuosi, että koronan takia on ollut niin kilpailut kuin treenitkin tauolla vähän väliä. Aktiivisia kilpailukuukausia Lunalla ei ollut kuin elokuun lopusta marraskuun alkuun, kun alkuvuosi meni dopingissa murtuneen hampaan takia, siihen perään juoksut ja kun viimein oltiin menossa kisoihin, tuli vaihteeksi vatsatauti ja lopulta se korona. Elokuussa kun kisat jatkuivat, aloitettiin tietysti taas juoksut, minkä takia aloitus jäi sitten aivan elokuun loppuun. Marraskuussa aloitettiin taas Cartrophen -pistossarja, joten oltiin jälleen dopingin alla ja sitten ne kisat taas peruttiinkin.

Vuoden 2020 tavoitteet

Toko

Palkkaus kuntoon. En tiedä uskaltaako tässä tehdä sen enempää tavoitteita, ennen kuin tiedän, että Luna pystyy suorittamaan EVL-luokan kahdessa osassa hiljaa. Koska siinä missä ALO-VOI luokissa vinkumisesta voi saada huomautuksen tai oikeasti todella runsaasta vinkumisesta suoritus saatetaan keskeyttää (?) ymmärtääkseni EVL:ssä on paljon pienempi toleranssi vinkumiselle. Ei huvita maksaa koemaksua ja joutua ulosheitetyksi parin ensimmäisen liikkeen jälkeen (tai sehän riippuu mitkä liikkeet on kyseessä, Luna yleensä tekee alkuun hiljaa ellei ole kyse seuruusta). Voin laittaa varovaisen toiveen että käydään kokeilemassa EVL:ää ehkä loppuvuonna, toivottavasti saaden edes 3 tuloksen.

Ei päästy sinne kokeeseen kertaakaan. Toko on jäänyt nyt hieman taka-alalle kun metsästetään niitä tuloksia rallyn puolelta, mutta ohjatuissa treeneissä ollaan käyty suunnilleen kerran kuukaudessa, joten ei tätä ihan kokonaan ole unohdettu.

Tavoite saavuttamatta 

Rally-Toko

Jatkeataan valiotulosjahtia. Laitan tavoitteeksi ainakin yhden yli 95p tuloksen, mutta toiveissa tietysti kaikki kolme.

Vuoden ainoa toteutunut tavoite. Niitä yli 95p tuloksia yllättäen saatiinkin tänä vuonna kaksi kappaletta; molemmat seuran omissa kisoissa. Ensimmäinen elokuussa Klingerbergin radalta (97p) ja tästä 3.sija ja toinen marraskuussa Palosaaren radalta (97p) ja seuramestaruushopea.

Tavoite saavutettu

Koiratanssi

Sitten meidän uusi lajituttavuus. Tähän voi laittaa tavoitteeksi ensimmäisissä kisoissa käymisen.

Ei saatu ohjelmaa kasaan, joten ei tietysti myöskään käyty kisoissa. Meillä kävi niin ”hyvin”, että kevään koiratanssikurssihan jäi kesken kiitos koronan. No ei mitään, päästiin syksyllä uuteen ryhmään, joka nyt taas jäi kesken. :’D

Tavoite saavuttamatta 

Muuta
Positiivisena puolena, kävimme kesällä pitkästä aikaa kokeilemassa spanieleiden taipumuskoetta, jonka Luna tällä kertaa veti hyväksytysti läpi! Olin pitkään ollut sitä mieltä, että ei Lunalla olisi missään muussa osiossa ongelmia, kuin siinä alun sosiaalisuudessa. Mutta tällä kertaa sosiaalisuuttakin katsottiin ”koronavälein”, mikä kelpasi minulle ja Lunalle oikein hyvin.

Luna myös aloitti agilityuransa systerin kanssa saaden kaksi LUVAA hyppyradoilta.

 


Vuoden 2021 tavoitteet

Rally-Toko
Yritetään saada se viimeinen valiotulos. Tämä on harrastusrintamalla meidän koko vuoden päätavoite. Muut lajit saavat nyt jäädä siksi aikaa sivuun.

Muut

Terveenä pysyminen, vuonna 2020 rahaa paloi eläinlääkärikäynteihin (loppuvuoden -19 korvatulehdus, tammikuussa murtunut hammas, helmikuussa käytiin vain rokotuksilla, maaliskuussa vatsatauti ja siihen perään vestibulaarikohtaus, huhti-toukokuussa lonkkien kipuilu, kesäkuussa päänmagneettikuvaus vestibulaarioireiden uusiutumisen takia ja marraskuussa käytiin uusimassa Cartrophen-kuuri. Karu totuushan on, että ollaan jo jonkin aikaa eletty pienessä epävarmuudessa, että kauan Lunan kilpailu-ura enää kestää. Se voi kestää viikon tai se voi kestää pari vuotta. Tämän takia haluaisin sen rally-valion arvon kasaan mahdollisimman piakkoin (jota korona nyt hieman häiritsee), sen jälkeen kaikki mitä keretään saavuttamaan on vain plussaa.

 


Laran tavoitteet

Toko

TK1

Tavoite tuli saavutetuksi tammikuussa. Lara korkkasi myös avoimen luokan, mutta siinä ei tullut ykköstuloksia.

Tavoite saavutettu

Rally-Toko

Avoimenluokan korkkaus

Rallysta Lara haki RTK2:sen.

Tavoite saavutettu

Näyttelyt:

Ulkomaalainen näyttely

Sattuneesta syystä ulkomaille ei paljoa matkusteltu.

Tavoite saavuttamatta 

Agility

Lähdössä pysyminen ja parempi irtoaminen esteille, ei kisatavotteita.

Lähdössä pysytään aina välillä, irtoaminen parempi ja kisoissakin kävi hakemassa ensimmäisen LUVAn.

Tavoite saavutettu

 


Laran vuoden 2021 tavoitteet

Rally-Toko

Voittajaluokan korkkaus

Agility

Kontaktit kuntoon (juoksarin opetus)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)