keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Vapaata

Tänään vietetään vapaa päivää. Ollaan Lunan kanssa yritetty aamuisin käydä joko metsälenkki tai sitten kiertämässä uimahallin pururata, jotta toi sais väsytettyä ittensä eikä sitten tekisi hirveästi tuhoja yksin ollessan.

Eilen menin töihin aamuvuoroon enkä kerennyt viemään Lunaa pidemmälle kävelylle, mikä kyllä sitten kostautui. Tyttö oli repinyt hyllyn päältä kasan tavaroitaan (harjat, noutokapulan, harjottelupatalapun) lattialle ja noutokapula oli niin järsitty että pitää käydä ostaa uusi. Luna oli myös onnistunut saamaan meidän maakilpparin UV-valon päälle, joten mummi lähetettiin meille sitä sammuttamaan. Luna ei tykkää että vieraita tulee kotiin, joten se pysytteli sängyn alla vaikka sitä mummi yritti kutsua sieltä pois.


Välillä sylikin kelpaa.

Tänään mennään vielä käymään tädillä, eli päästään Lunan kanssa metsälenkkikin vetämään. Heillä kun alkaa iso metsä ihan 10 metrin päästä ulko-ovesta. Samalla otetaan tädin cockerityttö mukaan meille, kun he lähtevät ulkomaanmatkalle. Saa nähdä onko Luna jo sen verran rauhoittunut että onnistuisiko koirien yhteiselo yhtään helpommin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)