keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Eläinten kesäiset vaivat -luento

Tiistaina 5.4. kävin työnpuolesta Helsingin Allergiatalolla koulutuksessa. Aiheena oli Eläinten kesäiset vaivat. Täytyy sanoa, että minulla on kiva esimies, joka valitsi osuvan koulutuksen. :D
Koko päivä oli luentoja eri aiheista ja tauoilla sai kiertää näytteilleasettajien pöytien luona, mistä sitten sai tietoa tuotteista ja osalta ”lahjuksia” mukaan..


Teen osasta luennoista muistiinpanot tänne blogiin, jos jotakuta kiinnostaa lukea. :) Luennoilla käytiin läpi sekä kissojen että koirien asioita, mutta minä kirjoitan vaan koirien osalta täällä, koirablogi kun ollaan.

Aiheena oli siis:
Koirien (ja kissojen) kesävaivojen brush up -> Muistiinpanot
- haavat
- hot spot
- kyy ja ampiainen
Pennunomistaja kaipaa neuvoja
Hevosen kesävaivoja
Eläinten omat verkkoapteekit
Punkit ja madot brush up -> Muistiinpanot Punkit – Muistiinpanot Madot


Tauoilla pääsi sitten tosissaan kyselemään edustajilta heidän tuotteistaan, mutta myönnettävä on, että minä olen todella huono kysymään yhtään mitään. Yleensä tyydyn kuuntelemaan, kun edustaja esittelee tuotteensa ja kysyn sitten jos siinä mieleen tulee jotain erikoista, mutta tiedän että osa kyselee kyllä koko ajan asioista mitä ei itselle tulisi mieleenkään.


 Hyvin sieltä sai tavaraakin mukaan, Royal Caninilta sai kissanruokapussin (menee meillä Lunalle makupaloina), märkäruokapussin sekä kuvassa vielä pussissa olevan tassupyyhkeen. Virbacilta sai epi-soothe rauhoittavan shampoon, Vetcarelta Viacutan Plus kapselit, jotka tosin on markkinoilta poistumassa. Vetramililtä monta pikkupussia hunajavoidetta, Repolarilta Anivoxin korvahuuhdeampulleja sekä pihkasalvanäytteen.


Sekä Anivoxilla oli korvahuuhteet ampullissa, mutta siellä oli toisellakin valmistajalla näytteillä samanlaiset ampullit. Siinä kun edustaja siinä niitä esitteli, sanoi hän että ampullit on paljon hygieenisemmät, kun iso korvahuuhdepullo saattaa olla monta vuotta avattuna ja siirtyä koiralta seuraavalle. Itsekin siinä ensin ajattelin että tuohan on hyvä idea, pieni ampulli on myös helppo ottaa esimerkiksi matkalle mukaan. No kotona sitten päätin kokeilla, kun Luna on rapsutellut toista korvaansa (mitään töhnää siellä en kyllä nähnyt) niin huomasin että ampullit on kätevät joo ehkä isolla koiralla. Lorautin liuosta neidin molempiin korviin ja totesin että mulla on puolet ampullista käyttämättä... Eikä sitä tietenkään saa mitenkään kiinni uudestaan, joten lorautin sitten loputkin vielä tuon korviin ettei liuos mene hukkaan.Se siitä kätevyydestä. :D




Tein nyt uuden sivun yläpalkkiin mihin kerään nuo tekemäni muistiinpanot, eli erikoispostaukset kohdasta löytyy linkit näihin muistiinpanoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)