maanantai 16. joulukuuta 2019

Joulutanssi

Meillä piti olla huomenna tiistaina koiratanssitunti, jossa esitetään ja kuvataan jokaisen oma ”joulutanssi”. No, se tietenkin osui samaan päivään, kun joudun lähtemään sukulaisten kanssa musikaaliin ja jättämään treenit välistä.

Joten minä sitten olen pariin kertaan käynyt hallilla treenaamassa ja tänään lopulta saatiin yksi melkein onnistunut otos videolle.

Laitan videon tähän varuilta kahdesti, epäilen että YT saattaa vaimentaa musiikin toisesta.



Joo, ihan reilusti annoin käsi ja kroppa-apuja. Meillä oli tuossa vaiheessa takana jo tunti liikkeiden hinkkausta enemmän ja vähemmän osissa ja siellä tuli muutamia ongelmia esille. Isoimpana ehkä se, että alku jo loppupyörimisten sijasta Luna olisi paljon mieluummin mennyt renkaiden sisään pyörimään ja kun se ei kelvannut, niin tonttuja lähdettiin kiertämään. Voin myöntää, että pinna paloi muutamaankin otteeseen (vaikka eihän sitä saisi) kun Luna lähti viidettä vai kuudetta kertaa kesken ympäripyörimisen kohti renkaita. Onneksi neiti ei ole säikähtävää sorttia, saattoi se pari sekuntia seistä paikoillaan tekemättä mitään vaikka pyysin, mutta sitten houkutus palkalle kasvoi liian suureksi ja päästiin yrittämään uudelleen. :'D

Luna alkoi myös selkeästi väsymään, mikä näkyi mm. hyppyjen laiskuutena. Joten ajattelin että kunhan saataisiin kerran siedettävästi alusta loppuun esitys, niin ihan sama kuinka paljon apuja Luna tarvitsisi.

Jouduin myös kesken treenien vaihtamaan yhden liikkeistä, pujottelun jälkeen oli alun perin tarkoitus tulla Lunan peruuttaen pyörimistä, mutta mitä enemmän sitä treenattiin, sitä kauheammaksi peruutus kävi ja aloin miettiä, että ottaako se Lunan polviin jotenkin (noin suurissa treenimäärissä). Joten vaihdoin sen sitten kahdeksikon tekemiseen, vaikka pujottelua oli jo aika paljon.

Kouluttaja totesi videon nähtyään että eikun vaan kisailmoa menemään, mutta tuli todettua että ei nyt kumminkaan ihan vielä. Jos kokonaiseen suoritukseen menee tunti ensin lämmitellä, niin me ei todellakaan olla valmiita onnistumaan ensimmäisellä yrittämällä kisoissa.

Mutta pitäisi varmaan alkaa nyt hiljalleen suunnitella sitä omaa ohjelmaa siihen Vaianan musiikkiin koska Luna tulee tarvitsemaan paljon ohjelman rutiinitreeniä.

2 kommenttia:

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)