keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Porvoon Match Show

Viime sunnuntaina oli meidän ensimmäinen tokotunti Koirakeitaalla. Sattumalta kouluttaja on sama kuin meillä oli Jäljestyksen alkeet -kurssilla toukokuussa ja tunnille jäi seuraamaan toinen kouluttaja joka sitten oli meillä Saa katsoa ja koskea -kurssilla helmikuussa. Jälkimmäinen nainen kysyi tunnin jälkeen että millä kurssilla me ollaan siellä oltu kun vaikutimme niin tutuilta.

Meitä on kurssilla siis 6 koirakkoa, joista me Lunan kanssa taisimme olla pisimpään harrastaneet. Muuta olivat joko hieman rallytokoilleet tai olivat täysin uusia aloittajia. Sinälläänhän se ei meitä haittaa, koska jokainen treenaa tietysti oman tasonsa mukaan. Kun muut harjoittelevat seuraamista, me yritämme keskittyä mm. oikeaan seuraamispaikkaan. Treenaamme siis pikkutarkkuutta. 

Tunnilla harjoittelimme myös luoksepäästävyyttä. Minulle tuli yllätyksenä että tuo luoksepäästävyys katsotaan nykyään kentälle mentäessä (ennen paikkamakua siis)? Olin jotenkin ajatellut että se katsottaisi kentän ulkopuolella  ja siinä samassa juoksu/kiimatarkastus. 

Tunnin lopuksi tehtiin vielä hieman seuraamisesta maahanmenoja. Lunalle pitäisi saada hieman lisää vauhtia siihen maahanmenoon, kun tuo yleensä ottaa käskyn jälkeen vielä sen 1-2 askelta ja sitten vasta laskeutuu rauhallisesti maahan.

-

Keskiviikkona itsellä oli vapaa päivä, joten lähdimme iltapäivällä Porvooseen mätsäriin, minkä satuin edellisenä päivänä koirat.comin tapahtumista bongaamaan. Luna oli molemmissa kehissä hieman liian innoissaan, eikä seisomisesta meinannut tulla mitään ja jouduin vähän väliä korjaamaan tytön asentoa. Pöydällä oli hieman hämminkiä kun aivan meidän takana alkoi kaksi koiraa tappelemaan ja sekä minun että Luna ajatus katkesi ja tuli hieman katsottua että mitä siinä oikein tapahtuikaan. Tuomari myös tutki paljon perusteellisemmin koirat ja tyttö yritti hieman vetää jalkoja pois kun takaapäin tutkittiin. 

Ensimmäisestä kehästä saatiin sininen nauha, mutta loppusijoitus oli kumminin sinisten 2. 


Ilmeellä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)