maanantai 26. lokakuuta 2020

JAU:n agilitykisat

Seuraavat agilitykisat oli Järvenpäässä. Koska molemmat olivat mitattava uudelleen, joutui systeri lähtemään paikan päälle jo klo 6.30. Laran mitta pysyi samana, mutta tämä tuomari mittasi Lunan mediksi. Joten jälleen kerran systeri joutui käydä vaihtamassa Lunan kilpailuluokkaa.

Molemmat tytöt oli ilmoitettu kahdelle Marko Mäkelän hypärille.

Luna meni tällä kertaa luokkansa ensimmäisenä ja hienosti nollatuloksella maaliin. Aikaa jäi taas vajaa sekunti. Minä taas seurailin tuloksia kotoa. Liveä ei valitettavasti saatu näissäkään kisoissa toimimaan, mutta systeri onneksi sai jonkun kuvaamaan suoritukset.


Tällä Luna sijoittui luokkansa toiseksi ja sai tietenkin toisen LUVAnsa.

Laralla sujui puolestaan paremmin kuin edellisissä kisoissa. Valitettavasti vauhtia oli niin paljon, että neiti kerkesi radalla hypätä ylimääräisen esteen, joten siitähän tuli HYL.


Toisella radalla Luna suoritti taas tasaisesti, mutta valitettavasti otti 5 vp renkaalta hypätessä liian kaukaa ja rengas aukesi sekä kepeiltä, mutta tässä systeri sanoi että hän lähti ajattelematta hölkkäämään liian nopeasti, minkä takia neiti sitten ohitti yhden keppivälin. Uusinta onnistui. Näiden takia tuli tietysti myös yliaikaa, joten lopputulos oli 15,32.


Lara veti aika samanlaisen suorituksen kuin ensimmäiselläkin radalla, eli nappasi putken jälkeen tähtäimeen väärän esteen ja kävi hyppäämässä sen, ottaen toisen HYL -tuloksen. Toisin kuin edellisissä kisoissa, jälkimmäisellä radalla kepit sujuivat hyvin.

Lunalla on vielä marraskuun alussa seuran omat rally-kisat ja sen jälkeen tuleekin reilun kuukauden mittainen Cartrophen -kisatauko.

Tytöt jakoivat taas kiltisti saman boksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)