maanantai 13. syyskuuta 2021

Laran tiineyden eteneminen

 Laran tiineys on edennyt siihen vaiheeseen, että tässä on noin viikko enää laskettuun aikaan. Me tässä edelleen odotellaan, milloin neidin vatsa pullahtaa esille.

Alkuun Laran painohan lähti laskemaan vaikka ruokamäärää lisättiin, mutta nyt paino on noussut reiluun 15 kiloon. Vatsanympärys on lähtenyt kasvamaan viikosta 6 eteenpäin.

Ultrassahan lääkäri näki 5 pentua, mutta nyt kaikki on melko vahvasti sitä mieltä, että tuskin on enää niin montaa tulossa. Jos vatsan kokoa arvioi, on arvio 2-3 pentua. Ellei ne nyt ole jotain todella kääpiöitä.

Tässä jo vitsailtiin, että onkohan koko tiineys mennyt kesken ja painonnousu johtuukin ihan liikaruokinnasta. Mutta nisät kumminkin on muuttuneet ja Lara pissaa lenkeille miljoona kertaa ja on erittäin ahne edelleen, joten nämä muut merkit viittasivat tiineyteen.

Epäilykset haihtuivat kun ensimmäiset liikkeet vatsasta löytyivät. Eritoten Laran oikealla puolella tuntuu selvää ja voimakasta liikettä ja sen näkee ulospäin. Vasemmalla puolella vatsaa on hiljaisempaa, mutta kyllä sieltäkin on liikettä lopulta löytynyt, joten ainakin kaksi pentua on odotettavissa.

Laran lähtöpaino oli noin 14,2kg.

Viikko 4 – paino 13,6 kg, vatsanympärys 49 cm


Viikko 5 – paino 13,9 kg, vatsanympärys 49 cm

Ei kuvaa.

Viikko 6 – paino 14,2 kg, vatsanympärys 55 cm


Viikko 7 – paino 15,2 kg, vatsanympärys 59 cm 


Viikko 8 - paino 15,7 kg, vatsanympärys 61 cm


Röntgen paljasti 13.9. että siellä tosissaan on vain se kaksi pentua. Mutta olemme tyytyväisiä että pentuja on ja niitä on enemmän kuin se yksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)