keskiviikko 26. tammikuuta 2022

Vireenhallintaa

Geishan pentukurssilla otettiin tällä kertaa hieman vireenhallintaa. Eli tehtävänä oli vaihdella leikkimisen ja taukomaton välillä. Tuo leikkiminen jännitti hieman itseä, vaikka Geisha kyllä leikkii kotona, niin treeneissä se ei ole tähän mennessä ihan hirveästi innostunut leikkimään. Mutta tällä kertaa tilanne oli helpotukseksi toinen. En tiedä vaikuttiko se, että meitä ei ollut tällä kertaa kuin kolme (Geisha + valkkarit), joten meillä oli reilusti tilaa leikkimiselle. Minulla oli Geishan lempi mustekalalelu mukana, jonka kanssa pääsin hieman juoksemaan karkuun, jolloin pikkuneitikin innostui kunnolla leikkimään. Joudun kyllä pysyttelemään hieman kauempana taukomatosta, koska se myös veti Geishaa hirveästi puoleensa.

Ei niin onnistunut perhepotretti

Paremmin onnistunut otos

Geisha siis innostui repimään mustekalaa oikein urakalla ja kun leikkiminen loppui, lähti se ”matto” käskyn kuultuaan tuhatta ja sataa matolle makaamaan. Se tosin nopeasti muuttui ennakoinniksi ja pikkuneiti yritti aina välillä leikin välissäkin vilahtaa matolle.

Teimme tätä kolmessa eri kohdassa, aina siirtyen taukomaton kanssa toiseen paikkaan huonetta.  Geisha hienosti jatkoi leikkiä kunnolla ja rauhoittua kun oli sen aika. Tosin kolmannella leikkikerralla alkoi jo oma kunto olla koetuksella, kun siinä yritin eläytyä leikkiin parhaani mukaan ja selvästi alkoi Geishakin jo väsymään. Tai sitten se reagoi siihen kun minun virta väheni. Mutta siitä huolimatta pikkuG leikki minusta nyt todella hyvin.

Loppuun otimme hieman kohdetyöskentelyä ja tassutargettia. Olin tätä(kin) treenaillut jo ennestään, mutta aina on hyvä kerrata. Geisha näyttikin taitonsa ja liikkui hienosti sekä oikealle että vasemmalle etutassut targetilla, kun minä liikuin targetin toisella puolella. Joten kouluttaja laittoi meidät treenaamaan sivulletuloa targetilla. Tämähän olikin sitten Geishalle uutta, koska tähän mennessä se on joutunut liikkumaan päinvastaiseen suuntaan minusta katsottuna ja nyt sitten piti lähteä tulemaan minua kohti.

Kyllä me tähänkin saimme jo selvästi alkua tehtyä, pikkuneiti otti jo muutamia askeleita kohti perusasentoa, mutta en tiedä tekikö meidän koroke tehtävästä hieman hankalamman, kun se oli suorakulmion muotoinen eikä pyöreä.









Luna puolestaan on hyvin oppinut nyt pyörähtämään stop-käskystä ja tämä onnistuu jopa pidemmällä matkalla. Seuraava ongelma tuli tosin tiistain treeneissä eteen. Ajatushan oli, että ohjatussa lähetän Lunan keskikapulalle ja tällä stop-käskyllä saisin sen tekemään kiepsahduksen ja kääntymään nokka minua kohti. No, snaapeli ei ole osannut yhdistää sitä stoppia mitenkään tähän liikkeeseen, saati, että siinä pitäisi pysähtyä. Luna on niin menossa kapulalle, ettei se reagoi stop-käskyyn ollenkaan. Joudun huutamaan seis-käskyn, jolla sitten pysähdytään, mutta ollaan taas aivan vinossa. Kyllä se stop-kiepsahdus sitten tehdään, kun vaan ensin on saatu pysähdyttyä. Eli nyt pitää keksiä ja alkaa treenata sitä stopista pysähtymistä.


Luna menetti taas blondinsa

2 kommenttia:

  1. Onpas jo keväinen tunnelma teidän kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetken aikaa se olikin, nyt tän lumimyräkän jälkeen taas ei oo keväästä tietoa... :'D

      Poista

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)