keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Touhuntäyteinen viikonloppu

Viikonloppuna oltiin todella ahkeria Siirin ja tolleripoikien kanssa. Lauantaina käytiin KivaKoirassa viettämässä erittäin kylmä aamupäivätunti. Muut koirat olivat au naturel, mutta Luna oli puettu takkiin ja tossuihin. Kun päästiin aidatulle metsäalueelle, kaikki koirat katosivat nuuskuttelemaan ja peuhaamaan. Lunahan muisti todella nopeasti että tämähän oli se paikka missä oli todella paljon käpyjä! Ainut että nyt ne kävyt olivat lumipeitteen alla, mitä neiti ei voinut ymmärtää että miksi ne kävyt eivät lentäneet kuten viime kerralla.


Sitten mistä tunnistaa rodun jota on käytetty metsästyksessä? Kun vihdoin löysin kävyn, minulla olikin yllättäen cockerin lisäksi kaksi tolleria odottamassa milloin käpy lentää. Oli siinä Larakin ihmettelemässä että miksi muut seisoo siinä odottaen jotakin.

Tein muutaman käpypiilon Lunalle, että neitikin saisi hieman enemmän liikuntaa eikä vain pomppisi ja komentaisi jaloissa.

Lara taas juoksenteli sinne tänne ja välillä innostuivat leikkimään Cooperin kanssa.
Kävimme myös kentällä kuvailemassa ja lämmittelemässä, metsä suojasi hieman pellolta tulevalta tuulelta ja auringon paistaessa siihen oli huomattavasti lämpimämpi. Minullakin oli kamera mukana, mutta olin niin jäässä etten edes yrittänyt ottaa sitä laukusta ulos. Siiri sitten kuvaili jonkun verran ja seuraavat kuvat ovat hänen ottamiaan.



Joku oli tyytyväisen oloinen


Minulla oli usein useampi koira jaloissa

Kaksi kahjoa :D 
Sunnuntaina lähdettiinkin sitten samalla kokoonpanolla Touhuun ja Temmellykseen. Ilma oli onneksi muutaman asteen lämpimämpi ja tuuli ei ollut aivan yhtä kova. Päätin kokeilla pärjäisikö Luna ilman tossuja ja puin vain takin sille päälle. Tossut olivat kyllä taskussa varuilta mukana, jos näyttäisi siltä että neiti alkaa jalkoja nostella.

Luna oli nyt päässyt heittelemisen makuun ja oli täälläkin sitä mieltä että jotain pitää heitellä komentaen jaloissa. Onneksi pallomerestä löytyi sitten pallo jonka kanssa kelpasi juoksennella. Myös Koda ja Cooper löysi mieluiset pallot joiden kanssa oli hyvä rallatella, ainut että pojat sitten kiinnostuivat toistensa pallosta ja ne vaihtuivat tiuhaan.

Tytöt telmivät keskenään ja pojat keskenään ja välillä Lara ja Cooper keskenään.













Luna tuli minun kanssa heinälabyrinttiin










Luna veti kierrokset tappiin jostain syystä (naapurialueen kiljuvat koirat?) ja ei meinannut malttaa olla hiljaa yhteiskuvassa. Neidin huutooli kyllä jotain ihan outoa ja kuten kuvasta näkyy niin Lara ja Coopperkaan eivät ymmärtäneet tilannetta. :'D Ja Luna tosissaan huusi kurkkusuorana koko ajan. Lara, Cooper ja Koda lähtivät monta kertaa siitä vierestä juosten ja Luna jäi edelleen istumaan ja huutamaan.

Saatiin me ihan onnistunut kuvakin. :D 

Otin vielä Lunan eriksen kuvaan ja nyt sitten oltiinkin suu supussa nätisti odottaen. 

Lunalla oli sunnuntaina vielä hieronta iltapäivällä. Vihdoinkin voisi sanoa, olin varannut hieronnan ensin helmikuun ensimmäiselle viikolle, mutta kun sille päivälle ei tullut muita varauksia niin aika peruttiin.  Se siirrettiin puolentoista viikon päähän, mutta sekin aika sitten peruttiin, tällä kertaa syynä hierojan omien koirien tarttuva suolistotulehdus. Eli nyt oli kolmas yritys ja tällä kertaa päästiin sinne hierojalle.

Hierojahan oli uusi, kun Kaisa Valto lopetti PetBrosilla, pohdin hieman siinä että mitenköhän siinäkin käy että jännittääkö Luna uutta hierojaa niin paljon että jännittää kaikkia lihaksiaan koko tunnin ajan. Onneksi näin ei ollut. Alku oli todella Lunamainen, kun hieroja yritti kutsua ja houkutella neitiä luokseen. Luna seisoi minun vieressä ja katsoi hierojaa ilmeellä että en muuten tasan tule.

Lopulta sitten kippasin neidin kyljelleen matolle. Sen verran tuttua hommaan hieronta selvästi oli, että Lunaa ei tuntunut haittaavan se että hieroja vaihtui. Neiti pysytteli yllättävän hyvin paikallaan koko hieronnan. Edellinen hieroja oli jättänyt aikaisemmat hierontatiedot PetBrosille, joten tämä hieroja oli tietoinen Lunan tilanteesta. Yllättäen kyllä, vaikka hierontaväli oli jälleen venynyt haluttua pidemmälle ei Lunan tilanne ollut mitenkään paha. Lapojen alla oli isompaa jumia kuten tavallisesti ja takapäässä todella pientä, mutta ei oikeastaan muuta.  Tämä hieroja käytti myös laseria mikä oli Lunalle uusi juttu. Oikean puoleinen lapa-alue oli sen verran jumissa että siihen sitten näytettiin hieman laseria. Hieroja otti laitteen esille ja sen nähtyäni totesin että Luna pelkää sirunlukijoita jostain syystä ja laite muistutti sirunlukijaa jonkin verran. Joten en yhtään yllättynyt kun Luna näki laitteen niin sehän pomppasi ylös ja oli lähdössä karkuun. Laitettiin neiti takaisin maahan (sai nyt tosin maata mahallaan kun selkää käsiteltiin) ja minä syötin herkkua koko laseroinnin ajan. Alkuun Luna ei suostunut herkkuja ottamaan, mutta lopulta ahneus voitti ja selässä oleva laite unohdettiin.

Kun jumi oli lähtenyt helpottamaan, hieronta jatkettiin loppuun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)