perjantai 29. joulukuuta 2017

Vapaapäivänä on aikaa tehdä

Käytiin vaihteeksi kuluttamassa energiaa pulikoiden kera Cooperin. Alunperin piti tulla molemmat tolleripojat, mutta Koda joutuikin saikulle ja täten vain nuorempi tollo lähti uiskentelemaan. Ensin suunnittelimme menevämme Hyvinkäälle, koin useamman rampin olevan meille eduksi kun koiriakin oli useampi. Luna ainakin ottaa häiriötä muista koirista ja uittajasta, joka Laralle piti ottaa että ajattelin meidän pystyvän olemaan kokonaan altaan toisella puolella omalla rampilla. No, sieltä ei sitten löytynytkään aikoja, joten lähdimme Nurmijärvelle.


Cooper oli ensimmäistä kertaa PetBrosilla uimassa, mutta näytti ymmärtävän uuden rampin todella nopeasti (ainakin se oli jo altaassa ennen kuin kerkesin noita kahta pesemään). Larahan viime kerralla putosi rampilta ja jäi sitten hieman arkailemaan uimista, mutta saimme todeta ettei tuolla pikkuneidillä ainakaan mitään elefantin muistia ole. Se ei nimittäin muistanut ollenkaan edelliskerran kauhukokemusta vaan meni reippaana rampille ja siitä pomppasi lelun perässä uimaan melkein kuin vanha tekijä. Otimme uittajan Laraa varten vain todetaksemme ettei häntä oikeastaan tarvittukaan. :D Pikkuneiti ui kuin marsu, kuono korkealla ja vauhtia riitti. Lara myös yllättäen hahmotti rampin todella hyvin, mitä se ei viimeksi tajunnut ymmärtävän ollenkaan.

Lunan kanssa oli ongelmia kuten osasin odottaa, vanhempi neiti meni rampille, mutta siitä veteensiirtyminen ei oikein sujunut kun joku kulki takana häiritsemässä. Luna tarvitsi pientä houkuttelua ja pukkausta persuulle, että uimaan mentiin, mutta sitten uimisessa ei ollut mitään ongelmaa. 

Lara oli sen verran innoissaan pulikoimisesta että änkesi altaaseen kun Luna tai Cooper oli noutamassa leluja. Kerkesi se kertaalleen myös uimaan Lunan ohi nappaamaan lelun. Vanhempi neiti sitten ui ympyrää hieman ihmessään. 















ShowHau Centerillä oli vaihteeksi perjantaimätsäri, joten lähdimme vielä sinne illemmalla. Onneksi paikalla ei ollut ihan hirveästi porukkaa ja ensimmäistä kertaa ikinä kehät menivät jopa ajallaan.
Systeri pääsi nyt ensimmäistä kertaa itse esittämään Laraa. Olimme taas paikalla niin että Lara joutui melkein heti menemänä kehään, mikä taas näkyi liikana energisyytenä liikkeessä. Oli siellä muutamia ihan hyviäkin askelia, mutta välillä sitten roikuttiin siinä mistä kiinni saatiin. Ensimmäisestä kehästä tuli sininen nauha, ja melkein heti alkoivat värikehät (eli pentuja ei ollut edes 20 kappaletta). Pikkuneiti pääsi ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon ja oli lopulta neljän parhaan joukossa. Siinä sitten ryhmäliikkeessä Lara liikkuikin jo todella nätisti. Lopputuloksena oli sinisten 4, palkintoa 2kg Taste of the Wildsia.

Siinä sitten odottelimme pienten aikuisten alkamista. Niitäkään ei onneksi ollut mitään huippumäärää, vajaa 30 kappaletta. Ensimmäisessa kehässä Luna esiintyi hyvin, mutta tuomari piti enemmän kilpailija-tipsusta (nyt en tarkkaan muista mutta minusta se oli tipsu?) ja neiti sai sinisen nauhan.

Värikehässä sitten liike ei oikein ottanut sujuakseen, neiti kulki jostain syystä hirveän kaukana koko ajan vaikka vauhti pysyi ravina suurimman osan liikkeestä. Siitä huolimatta sijoituttiin sinisten 3 ja palkintona 2 kg Earthborn -nappulaa.


.

2 kommenttia:

  1. Hitsi että uivat koirat on söpöjä! Lunalla huolestuneet otsarypyt ja Lara nokka pystyssä ja silmät lautasina :D

    Moikattiinkin nopsasti mätsärissä, Luna esiintyi tosi kauniisti :) Kiva, kun sillä on seistessä häntä selkälinjan tasalla (vaikka se liikkeessä sitten nouseekin yli). Voltti heiluttaa seistessä häntää siellä jossain alhaalla roikottaen, noutajaihmisenä pidän selän jatkeena olemista kauniimpana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä repeilin noille Laran kuville kun kävin niitä kotona läpi, joku voisi ajatella että se oli ihan pakokauhussa uidessaan, vaikka oli kaikkea muuta.

      Ja joo, paikallaseisoessa se Lunan häntä on ihan hyvällä korkeudella. Liikkeessä liian korkealla ja pöydällä se oli pitkään sitten koipien välissä :'D Eli kaikki korkeudet löytyi. Nykyään onneksi pöydällä ollessa se häntä ei enää mene koipien väliin, vaan joko pysyy siinä selän tasossa tai laskeutuu hieman.

      Suunnittelin siinä että tulisin Volttia moikkaamaan, mutta en sitten jostain syystä kerennytkään. :)

      Poista

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)