torstai 28. joulukuuta 2017

Katsaus vuoden 2017 tavotteisiin ja mitä sitten ensi vuonna

Vuoden 2017 tavoitteet

Toko

Tokossa pohdin laitanko tavoitteet kuinka korkealle. Alimmillaan pitäisin tavoitteet AVO-luokan korkkauksessa tai sitten AVO1 –tuloksen saamisessa tai ylimmillään TK2:sessa. Meidän toko-tilanne on kyllä sellainen että uskoisin meidän lähtevän vuoden 2017 puolella kokeisiin, mutta riittääkö meidän taidot vielä TK2:seen… Eli taidan laittaa meidän tavoitteen tuohon ainakin yhteen AVO1 –tulokseen, näin meillä on haastetta kumminkin, mutta en pidä tavoitetta mahdottomanakaan. :)

✓Tavoite saavutettu

Kyllähän se TK2 sieltä tulikin, yllättävän nopeasti. Toukokuussa lähdimme kokeilemaan miten sujuu ja noin kolmen viikon päästä siitä olikin Avoimen ykköset kasassa.

Nose Work

Jos vaan lajin kokeet alkavat ensivuonna, niin pyrimme käymään ainakin kertaalleen kokeilemassa. Voisin laittaa tavoitteeksi jos vain kokeet tosissaan lähtevät käyntiin niin yritämme saada 1.luokan kokeen hyväksytysti läpi.

Tavoite saavutettu

Kokeet alkoivat ja loppuivat, kerkesimme kesäkuussa käydä ShowHau Centerillä järjestetyssä kokeessa saaden sieltä kaikista neljästä osiosta täydet pisteet ja täten hyväksytyn tuloksen. Tosin itse tapahtuma ei sujunut suunnitellusti, minkä takia NW-kokeet jäivät tauolle (järjestivät jo sovitut kokeet mutta uusia ei enää tullut). 

Taipumuskokeet

Pidetään tämä muuten samana kuin viime vuonna, mutta yritetään nyt ylipäätään päästä sinne kokeeseen.

✗Tavoite saavuttamatta

Krhm. Kyllä minä pohdin Lunan ilmoittamista taipumuskokeeseen, mutta se vähän niin kuin jäi. Ensin pohdin että olisin lähtenyt Rally-toko kokeisiin (joihin en myöskään saanut Lunaa ilmoitettua) ja sitten tulikin Lara meille ja systeri mursi nilkkansa, jonka jälkeen sitä aikaa ei oikein ollutkaan.

Terveenä pysyminen

Tätä nyt en sinällään pitäisi tavoitteena kun terveenä pysyminen pitäisi olla enemminkin oletus kuin tavoite. Mutta yritän tehdä parhaani ennaltaehkäisemällä vaivojen syntyä, eli Luna pääsee ensi vuonnakin uimaan ja hierojalle ja yritän kotona tehdä enemmän venytyksiä jottei neiti menisi aivan jumiin.

✓Tavoite saavutettu(?)

Kyllä pitäisin tavoitteen saavutettuna, kun ei mitään isompaa ongelmaa ole tässä tullut. Luna on säännöllisesti käynyt nyt n. kahden kuukauden välein hierojalla kun jumia on joka kerta, mutta ne on saatu pidettyä hallinnassa. Uimassakin ollaan käyty muutamaan kertaan. Ehkä nämä kotitreenit ja venytykset ovat jääneet turhan vähälle, mutta yritetään petrata ensivuoteen. Joulupukkikin toi meille jotain apua tähän ;)

- Lista näyttää minusta ihan hyvältä, kaikkia tavotteita ei saavutettu mutta parhaamme yritettiin.


Vuoden kokokohta

Vuoden 2018 tavoitteet

Toko
Uskallanko sanoa TK3? Meillä menee toko sen verran hyvin omasta mielestäni, että minulla on oikeasti ollut suunnitelmissa että kesään mennessä olisi TK3 kasassa ja voisimme alkaa harjoitella EVL:lää varten. Mutta turha laittaa itselle liian tiukkaa tavoitetta, joten laitan tavoitteen siihen että TK3 tulee vuonna 2018, oli se sitten ennen kesää tai vasta joulukuussa.

Rally-Toko
Kyllä, me aloitamme Lunan kanssa enemmän tai vähemmän virallisesti tämän lajin. Aloitamme tammikuussa alo-avo-kurssilla HSKH:lla, tarkoituksena että piakkoin mentäisiin kokeisiin. Ensi vuodelle laitan koetavoitteeksi ainakin RKT1, jos vaan aika riittää niin myös RKT2.

Taipumuskokeet
Pohdin hetken, mutta kyllä taidan pitää tämän meidän tavoitelistalla mentiin me kokeesen tai ei. Ehkä tulee yritettyä edes kun sen tässä mainitsen.

Nose Work
Jatketaan kokeissa käyntiä kunhan ne vain starttaavat uudestaan, tässä voisi laittaa tavoitteeksi siirtymisen 2. luokkaan. 

Löydettiin melkein Lunan omakuva alikulkusillasta Vantaalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)