keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Nyt se on sitten tehty...

... eli ensimmäiseen tokokokeeseen ilmoittautuminen! Pitkään mietin että onko meillä ne liikkeet nyt niin hanskassa, että uskallan oikeasti ilmoittautua, mutta uskalsin lopulta varata paikan. Koe on siis Porvoossa lauantaina 6. helmikuuta.

Jos joku tietää millainen tuomari tuo Harri Laisi on, niin voi hieman kertoa.


Kaikki liikkeethän meillä on kyllä hallinnassa, mutta muutamat vaativat edelleen hienosäätöä.  Tai muutamat ja muutamat, pääasiassa se on se seuraaminen meillä mikä tuottaa ongelmia koirakoululla. Lunan seuraaminen ei siis ole kovinkaan innokasta ja aika helposti se alkaa jätättää. Tätä ongelmaa meillä tosin ei ole kun esimerkiksi ulkona treenataan, joten uskallan hieman laskea sen varaan, että kisakenttä kun ei ole meidän normaalitreenialue, saattaa tytön liikkeet olla hieman vauhdikkaammat. Ja jos ei ole, niin luotan että meillä ei mene muuta liikkeet pieleen joten yhden liikkeen kohdalla matalat pisteet on sallittu.

Toinen pieni ongelma on kaukokäskyissä, Luna on alkanut nousta seisomaan, kun pyydän sitä maasta-istumaan. Mutta luulen että saan tämän nopeasti korjattua kun päivittäin treenataan muutamaan kertaan. Muutenkin treenataan loppuaika nyt alokasluokan liikkeitä, en halua sekoittaa Lunan pikkusta päänuppia avoimen tai muiden ylempien luokkien liikkeillä.  


Se on sitten toinen juttu jos kisapaikalla sanonkin jännityksissäni käskysanat oudolla painotuksella ja Luna ei niitä ymmärräkään. :D Mutta monesta paikasta olen lukenut että ensimmäinen kerta saattaa mennä pieleen juuri ohjaajan jännityksen takia. Totta kai me lähdetään Lunan kanssa tavoittelemaan ALO1 tulosta, mutta en nyt pahastuisi ALO2:sestakaan… tai kunhan saadaan edes hyväksytty tulos! 


Lopuksi vielä lukijoille kuva Lunasta matkalaukussa.

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä kokeeseen! Harri Laisi on mukava tuomari :) Ei meillä ainakaan ollut mikään liian tiukka alokasluokassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Osa pelotteli kesällä kun säännöt muuttuivat, että osa rennoista tuomareista ei ole kuulemma jaksanut opetella uusia sääntöjä, joten moni uusien kokeiden tuomareista olisi enemmän tai vähemmän tiukkiksia. :D

      Poista
  2. Hui! Onnea kovasti! :-D Meillä on tuo toko vähän vaiheessa.. Tosin Snuba yllätti minut täysin, kun se nyt muka yhtäkkiä osaa seistä pelkästä käskystä. Äskenhän minä vasta sen sille opetin käsimerkin avulla.. Sanaa olen käyttänyt vain muutaman kerran. Kumma jätkä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack, saa nyt nähä miten menee, onnistutaanko vai jännitänkö minä kokeen pilalle. :D

      Poista

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)