sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Mätsäri Helsingissä 25.1

Kävimme tänään sunnuntaina 25.1. Helsingin Konalassa pidetyssä Match Showssa.  Lola oli haettu edellisenä päivänä tädiltä, jotta sekin saataisiin osallistumaan.

Luna oli paljon rennompi tällä kertaa (en tiedä tekikö vähempi ihmisten määrä vai erilainen alue kuin klaukkalassa) ja tutustui muutamaan muuhun cockeriin jotka odottivat vuoroon meidän lähettyvillä. (Ja leikki kyllä takana olevan walesinspringerspanielin kanssa, kun itse kiinnitin huomion muuhun). Otimme Lunalle vielä kevyt häkin mukaan kun viime kerralla oli jotenkin niin stressaantuneen oloinen, mutta tällä kertaa sitä ei sitten tietenkään olisi tarvittu.

Luna osallistui nyt viimeistä (?) kertaa pentuluokkaan, ensimmäisellä kierroksella oltiin bulldogia vastaan ja omasta mielestäni Luna juoksi ja seisoi paremmin kuin tämä, mutta bullilla oli taas pöytäkäyttäytyminen parempi. Edellisiin kertoihin verrattuna kyllä meidänkin tyttö oli nätimmin pöydällä, rimpuilua ei ollut niin paljoa. Näistä huolimatta saimme sinisen nauhan (rouhetikkuun kiedottuna).

Toinen kierros ei sitten mennyt niin hyvin, Luna kulki osan ajasta kuono maassa (hajut oli selvät hyvät) ja kun sitten pää nostettiin tuli juoksuun pari hypähdystä. Tilannetta hankaloitti myös meidän taakse sijouttunut mäyräkoira joka oli ihan kiinni Lunassa koko ajan ja tyttöhän sitten vilkuili taakseen.
Emme siis sijoittuneet, mutta tulipahan taas kerättyä kokemusta.

Lunakaan ei sijouttunut pienissä aikuisissa. Äidin ja systerin mukaan se veti kyllä tosi kauniisti, mutta tuomarin maku oli sitten jotain muuta.

Mätsärin jälkeen menimme mummulle tyhjentämään asuntoa (tai muut tyhjensi me istuimme ja söimme pizzaa).

Leiki mun kaa!

Sul on siellä jotain mitä mä haluan.

Luna on pois tieltä kun tavaroita roudataan ja samalla vahtii pöydän päällä
olevaa pizzalaatikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)