sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Virvon varvon

Virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks, vitsa teille, palkka meille!


Tänään tuli kuvattua meidän palmusunnuntai ja pääsiäiskuvat. Metsästin pajunkissoja kuvia (ja kukkaistutusta) varten, mutta monet löytämäni oli todella pieniä. Varmaan nämä säät ovat tehneet sen ettei pajunkissatkaan vielä kukkineet kunnolla. Onneksi viimeisestä luottopaikasta sitten löytyi, tosin jalanjälkien runsaudesta päätellen parhaimmat oli jo viety. 

Täytyy sanoa että kahden koiran saaminen kuvaan ja kuvan onnistuminen on huomattavasti hankalampaa verrattuna yhteen koiraan. Okei, tässä oman haasteensa tuo Lara, joka ei vielä ole tottunut kuvauksiin ja pitämään milloin mitäkin suussaan. Luulen kun pikkuneiti hommaan tottuu niin helpottuu kuvaaminenkin. 

Ensin harjoiteltiin Lunan kanssa poseeramista. 


Metallikiposta ja puutarhanarusta askarreltu kori, kun en mistään saanut tähän hätään oikeaa koria.
Mutta minusta siitä tuli aika kiva. :D 


Sitten yritin ottaa pari otosta Laran kanssa. Pikkuneiti olikin haastavampi tapaus, kun hän oli kauhuissaan jo pelkästä huivista. Huivi päässä meni ihan perus istu-käskykin ylivoimaiseksi. Saati sitten että jotain olisi pitänyt ottaa suuhun.

Laran mielipide pukemisesta. :'D


Yhteiskuvat taas toivat saman ongelman kuin aikaisemmin. Tyttöjen väriero on niin iso, että kamera ei oikein osaa tarkentaa kuin toiseen kerrallaan. Eli aina jompi kumpi on sumeana.

Lara: Plääh!



Jos mä vähän nuuskutan tätä kukkaa...





Lopulta Lara voitti huivipelkonsa ja pystyi jopa istumaan ja pitämään pajunoksia suussaan! Ainut harmi tässä on Lunan kori joka on vinossa, mutta ei sitä kaikkeen pysty.


Eikä meillä edes käynyt virpojia, vaikka olin heihin varautunut, joten suklaamunat meni omiin suihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)