lauantai 26. joulukuuta 2015

Kiltit koirat saa jouluna lahjoja, mutta omatoimiset löytää paketit jo aikasemmin

Joulu tuli ja meni. Jouluaatto alkoi ensin työvuorolla, mistä sitten siirryttiin hautausmaan kautta iskälle. Täytyy sanoa että siinä on omat etunsa ja haittansa että vanhemmat ovat eronneet, etuna nyt tietenkin se että lahjoja saa hieman enemmän (sekä me että Luna), mutta haittana se, että pitää aatto jakaa kahteen eri paikkaan. Yleensä olemme olleet iskällä aattoa edeltävänä päivänä, koska iskä ja äitipuoli ovat yleensä lähteneet ulkomaille aatoksi. Tällä kertaa he lähtivät vasta joulupäivänä.
 Ensin syötiin (Luna esipesi varmaan kaikki lautaset ja kulhot) ja kahviteltiin, jonka jälkeen siirryttiin sohvalle paketteja avaamaan.

Luna harjoitteli jo paria päivää ennen pakettien avausta

Luna oli harjoitellut pakettien avaamista jo muutamaan otteeseen. Ensin systeri oli unohtanut paketoimansa paketit matalalle, ja neiti käytti tilanteen hyödyksi ja kun silmä vältti oli pari pakettia revitty. Seuraavana päivänä minä unohdin että tädin antamat lahjakassit oli eteisessä ja kun lähdin töihin, oli Luna jälleen repinyt muutaman paketin (omansa, Lolan ja systerin) auki. Systeri lähetti viestillä kuvan syödystä dentastix-pussista ja minä jo kerkesin säikähtää että neiti on syönyt pari pussia dentastixejä (meillä yleensä pussissa 7kpl medium kokoista), mutta onneksi niitä olikin mennyt vain yksi pussillinen ja siinäkään ei ollut kuin 3kpl minikokoisia herkkutikkuja.

Sitten vielä aattoaamuna neiti kerkesi repimään yhden paketin, kun systeri oli nostanut meidän lahjasäkin parvekkeelta sisälle yöksi. Äiti bongasi koiran pussin luota aamulla, missä se oli onnistunut jo repimään yhden Lolan lahjoista. Systeri joutui uudelleen paketoimaan aika monta kertaa pakettinsa.

Mitä sä siellä nurkassa teet?

Mitäs täältä löytyykään?
En nyt muistanut ottaa kuvaa paketeista mitä Luna sai iskältä ja äitipuolelta, mutta aikalailla ne sisälsivät ison kasan herkkuja ja erinäisiä luita. Niin ja sai se pienen vinkuvan kumikanankin. :D Siinä vielä hetki oleskeltiin, kunnes pakattiin auto ja siirryttiin loppuillaksi tädin luokse, minne äiti oli jo mennyt mummin kanssa edeltä.

Hetken aikaa kerkesimme asettumaan, kun alkoi lahjojen avaus part 2. Luna oli jo hieman väsynyt, joten neiti ei hirveällä raivolla käynyt pakettien kimppuun, mutta jaksoi kyllä pienellä houkutuksella avata kaikki pakettinsa itse. Paketista paljastui leluja (pehmopossuja, orava, robottipallo) sekä herkkuja (dentastixeja, keksejä ja joitain muita).


 
Lola sai taas vain herkkuja, koska vanhempi neiti ei enää oikeastaan leiki leluilla (poikkeuksena aktivointilelut, herkkujen eteen se tekee melkein mitä vain). Paketeista löytyi Bucadogin purupaloja (minulta, jos ne hieman edesauttaisivat tuon hammashoidossa), dentastixeja (Salon tädiltä), kanakääreisiä puruluutikkuja (systeriltä) sekä keksejä. Lola ei ole koskaan ymmärtänyt pakettien päälle, joten se ei niitä edes yrittänyt itse avata. 

Miten saiko muiden koiruudet paljon paketteja?


Lola ei ollut ihan samalla tavalla innoissaan :D

Innoistusta ei ollut edes vaikka paketit avattiin hänelle.

Myös meidän kilppari sai joululahjoja. Kuvassa näkyvä mökki ja puiset portaat tuli paketista.
Mette sai myös kuivattua rucolaa ruokakippoonsa.

Mökissä käytiin kääntymässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti