keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vuoden 2016 tavoitteet

Tässä on nyt jonkinlaista listausta minun ja Lunan ensivuoden mahdollisista tavoitteista/suunnitelmista.

Toko
Tokokokeiden korkkaus! Varmaan puolisen vuotta se on ollut jo suunnitelmissa, mutta ensi vuonna aion oikeasti käydä Lunan kanssa tokokokeissa. En nyt tiedä voiko tätä oikeastaan pitää tavoitteena, kun asia on jo 99% varmuudella päätetty. Mutta sanotaanko että tavoitteeksi voitaisiin ottaa vaikka TK1:sen! Näkee sitten vuoden päästä ollaanko lähelläkään tavoitetta. :D
Tähän voisi myös ottaa sosiaalisen palkkauksen kehittämisen, turvaudun edelleen aika paljon namipalkkaan.

Taipumuskokeet
Käydään uudestaan taipumuskokeissa kokeilemassa hyväksyttyä tulosta. Tietysti sitä ennen pitää hieman harjoitella vielä jäljestystä, varsinkin niitä pidempiä jälkiä.

Agility
Agilityssa voisi yrittää käydä kokeilemassa epävirallisia kisoja, kun johonkin lähettyville osuvat.

Terveys
Yritän saada Lunan vietyä selkäkuvauksiin. Muuten on kaikki jo tutkittu.

Näyttelyt/Mätsärit
Tavoitteena kehittää tuota pöytäkäyttäytymistä. Hetken aikaa se oli jo hyvä tänä vuonna, mutta muutamalla viime kerralla ollaan menty paljon takapakkia, joten otetaan tämä taas työn alle. Eli tavoitteena totuttaa neiti seisomaan pöydällä rimpuilematta tai muuten sätkimättä sen hetken kun tuomari sitä tutkii. Samalla tietysti treenataan sitä vieraiden sietämistä lisää.

Muuta 
Viimeiseksi tavoitteeksi voisi ottaa jonkun uuden lajin kokeilemisen. Nosework on käynyt mielessä, kun tuo neiti tykkää nenäänsä käyttää, mutta katotaan mihin päädytään. :) 


Vuodenvaihde otetaan rennosti ja ensi vuonna sitten täysillä tavoitteita kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti