maanantai 2. huhtikuuta 2018

Pääsiäisvaunuilua


Lähdimme perjantaiaamusta ajelemaan kohti Inkoota ja asuntovaunua. Luna oli jo paljon paremmassa kunnossa, suoli oli varmaan lopulta(kin) tyhjentynyt, nimittäin mitään ei tullut ulos koko perjantaina. Ruokakin taas maistui hyvällä ruokahalulla.

Vaunulle tuli myös perhetuttava Bemmi-kultsun kanssa. Ajatus oli että Bemmi ja Lara saisivat leikkiä hetken aikaa. Laralla oli tosin juoksut aivan lopussa. Bemmiähän ei ole leikattu, joten ajateltiin että katsotaan miten leikin käy. Jos poika kiinnostuu liikaa niin sitten leikit jäävät siihen.

Meri oli vielä kunnolla jäässä, pilkkijöiden mukaan paksuutta oli 60cm. Koirilla oli siten tilaa temmeltää poukaman jäällä. Bemmi ja Lara leikkivät alkuun todella hyvin. Luna pidettiin kauempana ettei tarttuttaisi pojua ja ärisisi turhaan. Bemmi oli myös hyvin ottanut opikseen ettei Lunan lähelle kannattanut mennä, jos pojalla oli suunta vanhemman neidin luo, niin suunta vaihtui todella nopeaan Lunan aloittaessa murinan.
Mutta jossain vaiheessa Bemmi tajusi Laran juoksut. Pojan huonoksi onneksi, Lara ei arvostanut yhtään että tämä yritti haistella takamusta enemmän. Sitten leikki muuttuikin ahdisteluksi ja Lara yritti häätää kosijaa tiehensä. Bemmi vaan oli aika kova puupää eikä välittänyt vaikka pikkuneiti roikkui hampaillaan toisen turkissa. Hieman poika alkoi väistellä pahimpia näykkäyksiä, mutta silti se jaksoi yrittää uudelleen ja uudelleen. Ajateltiin siinä että katsotaan ymmärtääkö poika jättää Laran rauhaan, jos pikkuneiti nappaa tarpeeksi kovaa, mutta kun sitä ei tapahtunut, niin lopulta jouduttiin laittamaan Bemmi hihnaan kiinni.

Tämä kuva kun ilmestyi näytölle kuvia läpikäydessä, olin onnellinen ettei minulla ollut suussa mitään. Se nimittäin olisi lentänyt näytölle kun purskahdin nauramaan ja sitten ei naurusta meinannut tulla loppua. :'D Oli pakko laittaa tämä myös Facebookiin, missä se tähän mennessä on kerännyt reilu 1800 tykkäystä.


Lara löysi hyvän piilon kun ei enää jaksanut Bemmiä.

Pian Laralle tuli uusi leikkikaveri, leikattu seropipoika Hugo. Näillä kahdella oli taas kivat leikit kun olivat lähempänä toisiaan kooltaan. Lara yritti leikkiä tämän uuden pojan kanssa samalla tavalla kuin Lunan, eli pikkuneiti yritti näykkiä Hugoa jaloista, ainut että pojan matalan rakenteen takia se oli erittäin hankalaa.


Jossain vaiheessa huomasi että Lara alkoi selvästi väsyä, koska se alkoi ärhennellä Hugollekin. Joten menimme vaunuun ja kuinka ollakaan pikkuneiti simahti melkein heti.

Lauantaina sitten lenkkeiltiin kunnolla, ensin käveltiin saaren toisessa päässä olevalle hiekkarannalle ja lähdettiin sieltä jäätä pitkin takaisin. Jää ei pitänyt pientäkään ritinää, mutta silti pysyttelimme aika lähellä rantoja ja kohdissa missä muut olivat jo kävelleet.

Luna ja Lara nauttivat kun saivat juosta jäällä.Luna komentaa kun ei lumipallo lentänyt tarpeeksi nopeasti.
Tällainen kaveri lenteli jään päällä, piti pitää koiria hieman lähempänä ettei kotka saanut mitään yritys mahdollisuutta.


Piti välillä pysähtyä poseeraamaan.


Joutsenpariskuntakin lensi yli
Ja Lunahan innostui joutsenista, juoksi hetken aikaa perässä kunnes totesi ettei niitä kiinni saa. Mutta niitä piti tuijottaa niin kauan kun ne oli näkyvillä.


Lara ei taas ymmärtänyt joutsenia ollenkaan.

"Me ehdittiin ensin kotilaiturille!"

Luna alkoi jäystää jäätä, jota Lara ei ymmärtänyt taas ollenkaan.
Myöhemmin päivällä kävelimme vielä toiseen päähän saarta ja tulimme sieltä jäätä pitkin pois.

Aamut ja aamupäivät olivat mukavia aurinkoisine säineen, mutta iltapäivällä lämpötila nousi sen verran että alue muuttui kuraiseksi.Jäätin odottelemaan kun äiti jäi keskustelemaan tutun vastaantulijan kanssa, tytöt päättivät odotellessa alkaa metsureiksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti