torstai 21. huhtikuuta 2016

Luna kansikuvatyttönä sekä Hurtan palautus

Tammikuussa Cockerspanielit ry kyseli
löytyisikö keneltäkään sisältöä uusimpaan lehteen. Sisältö sai olla artikkeleita, omia tekstejä, kuvia tai mitä keksikin. Minä sitten kasasin kaikki parhaimmat otokset Lunasta yhteen Google Drive -kansioon ja lähetin linkin heille.

Pian sieltä tulikin kiitosta kuvista. Huhtikuussa sitten kolahti luukusta uusin lehti, jossa meidän neiti olikin kannessa. Kuva ei minusta ollut paras valinta, mutta ehkä se sitten oli lehdentekijöiden mieleen. :)


Sitten kirjoitinkin tänne jo aikaisemmin, kuinka Lunan hihna meni jonkun aikaa sitten ulkona poikki. Lähetin sen Hurtalle tutkittavaksi ja suunnilleen viikon päästä sainkin vastauksen:

"Todella ihmeellinen tuo katkeaminen. Teimme täällä testi jossa tehtiin taluttimeen viilto molemmille puolille ja sitä veti kaksi raavasta miestä erisuuntiin ja talutin ei siltikään mennyt poikki eivätkä nuo viiltokohdat edes liestyneet. Nyt jää sitten mysteeriksi miten tuo on mennyt oikeasti poikki, kun normaalit saksetkaan ei siihen oikein pystyneet tekemään sellaista jälkeä kuin mitä taluttimessa nyt on. Materiaali taluttimessa on vahvaa ja täysin kestävän näköistä- joten materiaalivirhettä emme siinä voi todeta. Kuvan perusteella koirasi on cocerspanieli joten vetolujuus hänellä ei varmaan ole ainakaan suurempi kuin näillä meidän varaston testimiehillä. Koska emme pysty toteamaan lähettämässäsi taluttimessa materiaali-tai valmistuvirhettä periaatteessa se ei kuulu takuun piiriin. Palautteesta kuitenkin lähetän sinulle toisen mallistomme Hurtta-taluttimen ja toivotaan, että se kestää teidän käytössä.

Mukavia ulkoiluhetkiä ja kevään odotusta!"


Eli myönnettävä on että olin väärässä sen suhteen että he pistävät remmin poikkeamisen puremisen piikkiinn. Silti aina kannattaa laittaa palautetta, vaikka tällä kertaa hekään eivät osanneet sanoa minkä takia remmi poikkesi lenkillä vielä tilanteessa, jossa Luna ei edes vetänyt.

Nopeasti sieltä saapuikin paketti ja jo pakettia vastaanottaessani totesin että ei siellä pelkkää remmiä kyllä ole.


Ei saisi valittaa kun ilmeiseksi saatiin, mutta he laittoivat katkenneen remmin tilalle remmin jonka Luna ihan varmasti purasee poikki hetkessä. :D Tuo on siis ohutta polypropeenihihnaa. Neidille tuli kumminkin hankittua Joken nahkaremmi silloi kun edellinen meni poikki, joten tämä remmi taitaa mennä Lolan käyttöön. Vanhemman neidin nykyinen remmi on nimittäin puolitiessä poikkeamassa kun Luna on siinä lenkillä välillä roikkunut.

Käytiin systerin kanssa viime viikonloppuna Messukeskuksessa Eläinystäväni -messuilla. Todella vähän siellä oli mitään näytteilleasettajia vaikka en olettanutkaan niiden määrän yltävän Koirat 201X-messumäriin. Silti jotain tarttui mukaan niin koiralle kuin itselle, mutta treeninamitarjontaa olisin kaivannut enemmän.

Kaksi näytepussia ruokaa (Valio Energy sekä Jahti&Vahti) 0€, Kanakierrepussi XL 6€, 10 pss viljattomia Dental Sticksejä 10€ (kaupanpäälle saatiin nuo kaksi märkäruokapakausta), Loreal hiusöljy 3€, aurinkolasit 3€/kpl, kengät 16€.
Dental Stickseissä jouduttiin ottamaan isonkoiran versiot kun keskikokoista ei ollut saatavilla. En tiedä olivatko he myyneet ne loppuun jo edellisenä päivänä, mutta todettiin että me kumminkin puolitetaan nuo sticksit, niin eipä sillä ole merkistystä vaikka ne isompia ovatkin.


Luna makoilee samiksen kanssa.
Tuli vaihtelun vuoksi ja mielenkiinnosta ilmoituttua Koirakoulu kompassin temppu ja aktivointiVERKKOkurssille. Pelkkien tokoliikkeiden treenaus on aika yksitoikkoista puuhaa, joten ajattelin että jos tuolta saisi inspiraatiota uusiin temppuihin. Verkkokurssin hankaluus on tosin se, että koulutus on kokonaan itsestä kiinni, kun ei ole ohjaajaa paikanpäällä. Mutta etuna taas se, että treenata voi vapaammin, kun treenit voi tehdä silloin kun itselle sopii. Minulla esimerkiksi vuorotyöläisenä, jonka työvuorot ajottuvat 9-21 välille, on välillä tosi hankala mennä mihinkään kursseille kun työvuorot osuu päälle. Välillä varsinkin jos herää johonkin kurssiin myöhässä ja työvuorot on jo tehty. Jos siellä vain yksi vuoro osuu kurssin päälle, saatan kysellä vuoronvaihtoa, mutta aika usein niitä on useampia, jolloin se meneekin jo liian vaikeaksi. En halua maksaa kurssista täyttä hintaa jos kumminkin pystyn osallistumaan puoleen tunneista.

Kurssi kestää 6 viikkoa (hinta 35€) ja kerran viikossa (perjantaisin) tulee sähköpostilla uudet opetusmateriaalit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)