tiistai 5. heinäkuuta 2016

Hieronnassa

3 kuukautta on taas kulunut ja Luna kävi jälleen hierojalla. Neiti ei mitenkään rakasta hierontaa (= vieras hiplailee), mikä näkyi heti sisälle tullessa. Kun pääsimme pieneen hieronta huoneeseen, Luna parkkeerasi tuolin alle. Houkuttelemalla neiti suostui varovaisesti haistelemaan tuttua hierojaa, mutta lopulta tyttö piti kellauttaa kyljelleen, jotta hieronta voitiin aloittaa.

Alkuun Luna makasi ihan nätisti
Hierontapaikka - Koirien Hyvinvointikeskus Järvenpäässä
Alkuun Luna pysyi ihan nätisti paikoillaan. Sen verran sitä kyllä jännitti, että koko koira tärisi ja pientä ulinaa kuului koko ajan. Etu- ja keskikropan ajan tyttö pysyi paikallaan, mutta siirryttäessä alaselkään alkoi rimpuilu. Hieroja totesikin että alaselässä oli jumia, minkä totesin itsekin, kun Lunan äänteli voimakkaammin jumialueelle siirryttyä.

Kun Luna ei sitten meinannut pysyä paikallaan, siirryin minä lähemmäksi rapsuttelemaan. Siitä huolimatta neiti yritti vähän väliä nousta ylös ja minäkin jouduin välillä kunnolla pitämään kiinni, ettei Luna päässyt nousemaan jaloilleen. Toinen puoli kropasta ei ollut niin pahasti jumissa, mutta reilun puolen tunnin jälkeen Lunaa ei tainnut enää huvittaa kyljellä makoilu. Jouduin siis edelleen pitelemään neidistä kiinni, mutta rimpuilu ei ollut ihan yhtä pahaa kuin toista puolta hierottaessa.
Vaikka Lunaa joutui tällä kertaa pitelemään paikallaan, ei se onneksi ota sitä itseensä kovinkaan paljoa. Kun hieronta oli valmis ja neiti sai nousta, tuo pomppasi jaloilleen, ravisteli itsensä ja jäi sitten hyppimään pöytää vasten, mistä se on aina saanut hieronnan jälkeen herkun. Hierojakaan ei ollut enää ilkeä ihminen hieronnan loputtua, vaikka Luna sitä mulkoilikin sivusilmällä vähän väliä hieronnan aikana. :D Myöskin hoitohuoneen ulkopuolella oleva myymälä käytiin tutkimassa häntä pystyssä, joten se ei enää ollut moksiskaan koko hieronnasta.

Jumeja siis löytyi sieltä alaselästä ja myös yllättäen etureisistä. Eivät kuulemma olleet kumminkaan niin pahoja kuin silloin alkukeväällä kun ensimmäistä kertaa hierojalla kävimme. Mutta koska niitä jumeja kumminkin oli, niin hierojan mielestä Lunalla tuo 3 kuukauden hierontaväli taitaa olla aika maksimi. Pitää siis seuraavaa aikaa varailla sitten syyskuun loppuun tai lokakuun alkuun.

Hieronnan päätteeksi Luna sai päällensä Back On Trackin loimen, mitä pidin vielä vajaan tunnin sen päällä kotonakin.  Annoin myös pari desiä FitDogin Recovery Potato –palautusjuomaa, vaikka nyt ei oikeastaan urheilusuorituksesta ollut kyse. Nyt sitten eletään pari päivää hieman rauhallisemmin ja annetaan lihasten palautua hieronnasta. :) 

Kotona vielä hetki oltiin loimi päällä
Ps. uusi puhelin saapui vihdoin ja pitihän sitä ensimmäisenä kokeilla kameraa. :D 


Mettekin pääsi kuvattavaksi, vaikka se ei oikein sitä arvonstanut. (Ja sillä on näköjään tomaattia nassussa)


2 kommenttia:

  1. Ootko huomannu eroo hierontojen jälkeen koiran liikkeessä tms? Mietiskelen just oman koiran viemistä hierojalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän alunperin vein Lunan hierojalle, kun huomasin että se lenkkeillessä oli alkanut peitsaamaan nopeudessa, missä normaalisti ravattiin. Peitsas jopa vapaana ollessa metsässä. Ja kyllä tämä peitsaus saatiin hieronnalla loppumaan. :) Plus musta aina tuntuu että neiti on paljon leikkisämpi muiden koirien kanssa hetken aikaa hieronnan jälkeen. Eli kyllä sillä jotain vaikutusta on.

      Poista

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua (roskapostimainoskommenttien takia)