sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Katsaus tämän vuoden tavoitteisiin ja uudet tavoitteet vuodelle 2019

Vuoden 2018 tavoitteet  

Toko 

Uskallanko sanoa TK3? Meillä menee toko sen verran hyvin omasta mielestäni, että minulla on oikeasti ollut suunnitelmissa että kesään mennessä olisi TK3 kasassa ja voisimme alkaa harjoitella EVL:lää varten. Mutta turha laittaa itselle liian tiukkaa tavoitetta, joten laitan tavoitteen siihen että TK3 tulee vuonna 2018, oli se sitten ennen kesää tai vasta joulukuussa.

✗Tavoite saavuttamatta   Meillä meni ensimmäinen puolivuotta meidän ruutuongelman ratkomisessa, joten kevät-kesä menikin siinä. Syksyllä sitten päästiin kokeeseen ja saatiin hienosti ensimmäinen VOI1 tulos. Kokeiltiin saada TK3, mutta toisella yrityksellä jäätiin harmittavasti 2pistettä vajaaksi 1tuloksesta (vire liian korkea) ja kolmannella yrityksellä sitten vire oli kadonnut kokonaan ja täten saatiin VOI3 tulos. Tavoite jäi siis saavuttamatta, kun päätin loppuvuoden pitää koevapaana. Uusi vuosi ja uudet kokeet!

Rally-Toko 

Kyllä, me aloitamme Lunan kanssa enemmän tai vähemmän virallisesti tämän lajin. Aloitamme tammikuussa alo-avo-kurssilla HSKH:lla, tarkoituksena että piakkoin mentäisiin kokeisiin. Ensi vuodelle laitan koetavoitteeksi ainakin RKT1, jos vaan aika riittää niin myös RKT2.

 
Tavoite saavutettu 

Tämä tavoite saavutettiin ja reilusti ylitettiin. Näin loppuvuodesta meillä on RTK1 RTK2 ja RTK3. Olisimme hakeneet myös RTK4:sen tälle vuodelle, mutta vuoden vaihteessa tulevien sääntömuutosten takia päätin jättää sen ensivuodelle.Taipumuskokeet 

Pohdin hetken, mutta kyllä taidan pitää tämän meidän tavoitelistalla mentiin me kokeesen tai ei. Ehkä tulee yritettyä edes kun sen tässä mainitsen.

 
✗Tavoite saavuttamatta 

Ei sitten menty kokeeseen, tuntuu ettei aika vaan riitä enää kun harrastuksia alkaa olla useampia.  


Nose Work 

Jatketaan kokeissa käyntiä kunhan ne vain starttaavat uudestaan, tässä voisi laittaa tavoitteeksi siirtymisen 2. luokkaan.

✗Tavoite saavuttamatta 

Meni kauan että uusia NW kokeita alettiin järjestämään, mutta myönnettävä on että eipä tullut niihinkään pariin mentyä jotka olisi ollut siedettävän ajomatkan päässä.

Bonus
Tämä kohta ei ollut meidän listalla kun viime vuonna tavoitteita kirjoitin, mutta otan tähän bonuksena meidän ahkeran mätsärikäymisen. 16 mätsäriä tänä vuonna tuli juostua, joissa Luna sijoittui 11 kertaa (5x sinisissä, 6 x punaisissa ja 1 x BIS sijoitus). 


Noniin 1 tavoite 4:stä tuli saavutettua :’D hups 


Tavoitteet vuodelle 2019 

Toko 

TK3 pysyy tavoitelistalla, nyt on hieman suunnitelmissa että alan heti alkuvuodesta katselemaan sopivia kokeita mihin Lunan ilmoitan.  

Rally-Toko 

Tässä tavoitteeksi otetaan RTK4. Pieni haave olisi ehkä jopa saada vaadittavat valiotulokset. Mutta pidetään nyt se RTK4 pelkästään tavoitteena. 

Siinäpä ne taisi olla, koen turhana pitää taippareita enää listassa mukana, mennään jos mennään, ja jos ei mennä niin eiköhän meillä ole tarpeeksi puuhaa muutenkin. :D 

Bonustavoite
Pese treenitasku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti